75 Mall Live Search
09:20 / E Shtunë, 22 Qershor 2024 / FR

Lotina poston momentin e ëmbël me Mozzik

Romanca e rap-artistit Mozzik dhe partneres së tij më të re është komentuar shumë në shtypin rozë edhe pse prej dyshes nuk kishim ndonjë deklaratë deri para pak ditësh ku Mozzik hapi zemrën dhe rrëfeu se Lotina është gjëja më e bukur që i ka ndodhur në jetë.

Sakaq kjo e fundit ka ndarë një video shumë të ëmbël me Mozzik ditën e sotme por pa zbuluar portretin e tij.

Se Mozzik është në video kuptohet nga tatuazhet.