19:48 / E Shtunë, 21 Maj 2022 / A K

Macja simpatike i vendosi pronares një dhuratë në çantë

Një mace e lezetshme vendosi të fshehë një dhuratë në çantën e pronares së saj.

Ajo solli lodrën e saj në formë peshku dhe e futi në një çantë që qëndronte mbi tavolinë.

Regjistrimi u shfaq në 9GAG dhe shkriu zemrat e shumë njerëzve. “Mos harroni drekën”, thanë administratorët me shaka në përshkrim.

Nuk kanë munguar komentet me humor. “Çfarë mace e kujdesshme”, “Ajo është shumë e shqetësuar për pronaren e saj”, shkruan njerëzit në komente.