00:00 / E Premte, 20 Shtator 2019

Makinat Volkswagen do të mund t’i ndezni apo t’i fikni nga larg me telefon

Volkswagen ka përditësuar aplikacionin e vet Car-Net për t’u ofruar pronarëve lidhje të përmirësuar me makinat e tyre.

Aplikacioni u siguron pronarëve të VW mundësinë për të bashkëvepruar me automjetin e tyre nga distanca dhe ofrohet pa pagesë shtesë për pesë vjet nga data e blerjes së automjeteve.

Ai përfshin karakteristika të tilla si ndezja dhe ndalja i largët, bllokimi dhe zhbllokimi i derës larg, ndriçimi i largët dhe ndezja e dritave, vendndodhja e fundit e parkuar (e dobishme për ato lloje harresore), dhe një ekran i statusit të automjetit në distancë që tregon gjëra të tilla si niveli i karburantit dhe kilometrazhi.

Ekzistojnë një numër karakteristikash të tjera interesante që gjenden brenda aplikacionit Car-Net, me njërën prej tyre që lejojnë pronarët të lokalizojnë vendet e parkimit jashtë rrugës përmes skedës Navigate. Detaje të mëtejshme të navigacionit gjithashtu mund të dërgohen direkt nga aplikacioni në sistemin e infotainment të makinës. /IndeksOnline/