11:50 / E Premte, 04 Dhjetor 2020 / A K

Malcolm Simmons dëshmon më 18 janar për keqpërdorimet në EULEX

Malcolm Simmons, ish-kryetar i Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it do të dëshmojë më 18 janar për shkeljet që ka bërë ky mision gjatë funksionimit në Kosovë.

Ky vendim është marrë sot në mbledhjen e Komisionit për legjislacion e imunitete, rregullores së Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Ndryshe, Simmonsi kërkesën e tij për raportim në Kuvend e kishte dorëzuar gjatë verës së këtij viti.