08:49 / E Enjte, 23 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Mbledhja e përbashkët e qeverive, nisja nga Kosova me autobus

Në mbledhjen e qeverisë së Kosovës, ku në rend ditë janë 17 pika, është duke u shqyrtuar edhe mbledhja e përbashjët e dy qeverisve, asaj të Kosovës dhe Shipërisë.

Zëvëndëskryeminsitri Fatmir Limaj ka propozuar që nisja nga Kosova për në Shipëri të bëhet me datë 26 nëntor me sutobus.

“Propozimi më 26 nëntor në Prishtinë në 12:30 të niset qeveria jonë me një autobus të përbashkët. Ne kemi organizuar rendin e ditës. Nënshktimi i disa marrëvehjeve dhe jemi në pritje të dakordimit paraprak për nënshkrimin edhe të disa të tjerave. Para jush e keni një draft agjendë, ju lutem ta miratojmë në parim”, ka thënë Limaj.