75 Mall Live Search
07:53 / E Hënë, 24 Qershor 2024 / L K

Mblidhen dy komisione parlamentare, ky është rendi i ditës

Në Kuvendin e Republikës së Kosovës, sot pritet të mblidhen dy komisione parlamentare, ai për punë të jashtme dhe Diasporë dhe Komisioni parlamentar hetimor, përcjell IndeksOnline.

  1. Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 29 prill, 21, 22 maj dhe 6 qershor 2024;

3. Lejimi i shpenzimeve për organizimin e Pritjes për përfituesit e Programit për Diplomaci Qytetare nga MPJD;

4. Të ndryshme.

2. Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Rendi i ditës

1.    Miratimi i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 29 prill, 21, 22 maj dhe 6 qershor 2024;

3.    Lejimi i shpenzimeve për organizimin e Pritjes për përfituesit e Programit për Diplomaci Qytetare nga MPJD;

4.    Të ndryshme.

3. Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës të anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm dhe zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 6.6.2024;

3. Diskutim rreth dokumentacionit të proceduar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës;

4. Angazhimi ekspertëve;

5. Të ndryshme.