11:36 / E Hënë, 04 Shtator 2023 / AR

Me këto fustane do të dukesh yll në çdo rast

E dimë sa të rehatshme janë pantallonat, ama, për raste speciale, të duhet një fustan i pakohë, chic dhe elegant.

Për këtë, kemi përzgjedhur 10 modele fustanesh që do të të pëlqejnë pa masë:
 
Fustani asimetrikMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF REJINA PYO


Buqeta me luleMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF CAROLINA HERRERA


I çarë anashADVERTISINGMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF COPERNI


Elegant dhe joshësMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF ADAM LIPPES


BubbleMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF ULLA JOHNSON


Fustani sheerMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF AMI


Me ngjyra dhe dizenjoMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF ZIMMERMANN


Shpatullat e ekspozuaraMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF ERDEM


RrëzëllitësMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rastPHOTO: COURTESY OF 16ARLINGTON


BustMe këto fustane do të dukesh yll në çdo rast