18:50 / E Shtunë, 21 Prill 2018

Me lot e dhimbje rivarrosA�n dA�shmorA�t e Llapit (Video/Foto)

ShumA� familjarA� janA� mbledhur sot nA� varrezat e dA�shmorA�ve nA� PenuhA� tA� PodujevA�s.

Ata po i rivarrosin trupat e dA�shmorA�ve tA� rA�nA� nA� luftA�n e fundit nA� KosovA�, shkruan Indeksonline.

PA�rfaqA�suesi i familjeve tA� dA�shmorA�ve pA�r Indeksonline A�shtA� shprehur se deri me sot janA� rivarrosur 96 dA�shmor, ndA�rsa kanA� mbetur edhe 20 tA� tjerA�.

Sipas tij, kjo A�shtA� njA� ceremoni i thjeshtA� vetA�m me familjar, pasi me 5 maj do tA� mbahet tubim qA�ndror dhe do tA� pA�rurohet objekti.

a�?Jemi duke e bA�rA� rivarrimin e dA�shmorA�ve A�bashkA� meA� familjet e dA�shmorA�ve. A�shtA� ceremoni e thjeshtA� vetA�m mA� familje, pA�r arsye se me 5 maj mbahet tubimi qA�ndror dhe pA�rurohet objekti. Deri tash e kemi rivarrosur 96 dA�shmorA�, na kanA� mbetur edhe 20 dA�shmorA�. NA� ditA�t nA� vijim do ta��i rivarrosim edhe tA� tjerA�ta�? ka thA�nA� ai.

Sot janA� rivarrosur eshtrat e dA�shmorA�ve A�Muhamet e Bedri Sokoli, Behar Begolli, Mehmet Ejupi, Sabit Vllahiu, kurse nesA�r do tA� rivarroset Ejup Shala. /Indeksonline/