16:35 / E Mërkurë, 01 Shkurt 2023 / LB

Melisa pyet Stresin: Kë e sheh deri në fund? (Video)

Bashkëbisedimi Melisa, Stresi dhe Gresa ka vazhduar për disa minuta.

Në temat e shumta që diskutuan ishte se edhe kë e shohin në finalen e Big Brother Vip Kosova.

Ishte Melisa ajo e cila e pyeti Stresin për këtë çështje.

Për më shumë detaje shikoni videon më poshtë.