08:05 / E Premte, 13 Shtator 2019

Mënyra të lehta “për të sjellë në jetë” rrobat e vjetra

Ndonjëherë edhe një gjë e vogël mund të prishë një humor, veçanërisht nëse është i lidhur me pamjen e dikujt.

 Ashtu si në rastin e një vendi në një bluzë, një triko të ngushtuar ose një këmishë, mund të duket se është vjetërsuar dhe nuk mund të përdorim më, transmeton Indeksonline.

Sidoqoftë, janë disa metoda që mund të ‘ringjallin’ veshjet apo gjërat e tjera e  prishura dhe t’i bëjnë të duken si të reja.