08:08 / E Premte, 15 Mars 2019

Mënyrat më të lehta për flokët bisht

Flokët e kapur bisht janë modeli më i dashur nga femrat. Ai është shumë i thjeshtë për tu realizuar dhe ju bën të keni një pamje shume të bukur.

Sigurisht një bisht mund ta mbani në mënyra të ndryshme dhe gjithmonë të keni një pamje ndryshe. Kështu nëse dëshironi mund të preferoni të mbani flokët bishti dhe ti kapni larte, mund ti kapni në qendër të kokës apo edhe poshtë.

Por gjithashtu nëse preferoni pjesën e bishtit mund ta modeloni me onde, me kaçurrela apo ta mbani të drejtë.

Ja disa nga modelet më të bukura për të mbajtur flokët nga të cilat mund të merrni frymëzim dhe ti realizoni dhe ju vet për një pamje gjithmonë të bukur.