14:24 / E Enjte, 13 Gusht 2020

Mësohet data e shortit dhe fillimit të Premierligës

Sezoni i ri i Premierligës do të filloj të shtunën me 12 shtator derisa do të përfundoj me 23 maj të vitit të ardhshëm.

Skuadrat angleze do të mësojnë kalendarin për edicionin e ri të paktën deri më 21 gusht.

Premierliga do të përmbaj 380 ndeshje dhe klubet do ta dinë javën dhe kundërshtarin me të cilin takohen.

Edhe ligat e më poshtme do të fillojnë me 12 shtator derisa do të përfundojnë me 8 dhe 9 maj të vitit 2021. /IndeksOnline/