19:03 / E Enjte, 12 Dhjetor 2019

Microsoft i mundëson përdoruesve të saj të pranojnë thirrje nga PC

Microsoft ka prezantuar aplikacionin që ju mundëson të pranoni thirrje edhe në PC duke e lidhur telefonin tuaj kështu me PC.

Po ashtu ju mund t’i kontrolloni thirrjet, kontrolloni historinë e thirrjeve dhe të transferoni thirrjes në mes PC dhe telefonit.

Kërkesat për t’i realizuar këto rezultate janë Android 7 Nougat dhe ta instaloni aplikacionin në telefon po ashtu edhe kompjuteri duhet të jetë i pajisur me Bluetooth./Indeksonline/.

Mos i humb