18:07 / E Mërkurë, 11 Tetor 2017 / indeksADMonline

Ministri i Shëndetësisë premton ndërtimin e Spitalit të Prishtinës

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili tha se do ta ndërtojë spitalin e Prishtinës.

“Do ta ndërtojmë spitalin e Prishtinës, dhe këtë nuk e lë në mëshirën e asnjë partie politike e asnjë kryetari të komunës, unë e kam futur në plan-programin tim, do të ndërtojë spitalin e Prishtinës”, tha Ismaili në emisionin Info Lokale në Klan Kosova.

Ndërkaq, sa i përket shërbimeve spitalore për personat me aftësi të kufizuar, Ismaili tha se ka programe që atyre shërbimit t’ju kryhet në shtëpi.

“Ne duhet të bëjmë çmos për personat me aftësi të kufizuar, kemi bërë programe që atyre shërbiet të ju kryhen në shtëpi. Kam folur për këtë çështje që shërbimet tona mjekësore t’i afrohen sa më afër qytetarit”.