16:43 / E Enjte, 20 Shtator 2018 / indeksADMonline

Ministri Lekaj flet për investimet në infrastrukturën brenda QKUK-së

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, ka marr pjesë në fillimin e rregullimit dhe asfaltimit të rrugëve brenda hapësirave të QKUK-së.

Ky investim i Ministrisë së Infrastrukturës, po realizohet me qëllim që infrastruktura rrugore e këtij institucioni të rëndësishëm për qytetarët e Kosovës, të ketë parametra dhe standarde evropiane.

I pari i MI-së  tha se është i lumtur që falë mundësisë së dhënë po bën diç në përmirësimin e infrastrukturës së këtij institucioni të cilit i ka takuar edhe vet.

Rregullimi i këtyre rrugëve do të kushtojë mbi 180 mijë euro, me gjatësi afro 2.4 kilometra dhe do të përfundojë brenda 15 ditësh.

Ndërkaq, ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili dhe drejtori i QKUK-së Basri Sejdiu, e falënderuan ministrin për këtë investim domethënës për QKUK-në dhe pacientët e saj.

Ky investim i MI-së plotëson kërkesën e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të qytetarëve, për rrugë të asfaltuara brenda këtij institucioni./Indeksonline/