11:45 / E Martë, 05 Qershor 2018 / indeksADMonline

Ministri më i rregullt në Kuvend

Kuvendi i Kosovës po i vazhdon punimet në këto momente me pikat e rendit të ditës të caktuara ndërkaq çfarë bie në sy është ajo se nga i tërë Kabineti Qeveritar, të pranishëm janë vetëm dy ministra, ai i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica dhe ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri.

Ministri Skender Reçica në fakt është ndër ministrat më të rregullt në seancat e Kuvendit të Kosovës ku shpesh rastis të jetë i vetmi ministër i pranishëm në seancë.