19:15 / E Mërkurë, 28 Shtator 2022 / LB

Ministri që s’po i ndahet Veriut, takon qytetarët në tri lagje të ndryshme

Ministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi ka takuar qytetarët në tri lagje të ndryshme në Veri të vendit.

Në këto takime, i pari i MAPL-së ka njoftuar se kanë diskutuar për problemet e qytetarëve, sfidat e përditshme dhe mundësitë për mbështetje për të krijuar kushte më të mira dhe qasje më të lehtë në shërbime.