12:01 / E Martë, 27 Shtator 2022 / LB

Ministria e Financave pasnesër ekzekuton pagesat për këtë kategori

hekuran murati

Ministria e Financave dhe Transfereve ua ka rikujtuar qytetarëve përfitues ndryshimin e datave të pagesave.

Me datë 20 janë ekzekutuar pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kishin nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare).

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike.”