08:40 / E Enjte, 07 Korrik 2022 / LB

Ministria publikon çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës:

1. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.78 € për litër;

2. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.73 € për litër;

3. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 € për litër.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 07/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.