23:43 / E Enjte, 06 Shkurt 2020

Ministrja Dumoshi rikujton mbështetjen e madhe për rininë

Vlora Dumoshi, antare e kryesisë së Lidhjës Demokratike te Kosovës, tashmë si duket nuk është gabuar për pozitën që mbanë dhe mirëbesimin që i ka ofruar subjekti i saj politik, si Ministre e Kulturës Rinisë dhe Sportit.

Në postimet e saja në rrjetin social, çdo herë janë parë fotot me të rinjë, edhe sot ajo ka shpërndarë një postim nga viti i kaluar pikërisht e datës 6 Shkurt 2019, ku ishte në mesin e atyre të rinjëve.

Në bazë të konstatimeve dhe komenteve nga të rinjët Dumoshi merr vlersime pozitve e theksuar si shpresa e vetme e tyre qe pranon adresimet e të rinjëve.

Vlora Dumoshi brenda një periudhe të shkurtër paska grumbulluar hiq më pak se 500 vetë.

Atëherë pa pozicion ministror, mirëpo sot shume e mirëpritur me këtë titull.

Shembull për t’u admiruar, çdo herë krahë për krahë me të rinjët.

Me poshtë shihni postimin e saj: