16:03 / E Martë, 07 Shkurt 2023 / mp

Minxhozi për çështjen e Asociacionit: Ping-pongu qeveri opozitë, opozitë qeveri nuk i shërben askujt

Qemal Minxhozi ambasador i Shqipërisë në Kosovë, ka porositë klasën politike, pozitën dhe opozitën që për çështjen e Asociacioni duhet të jenë unikë dhe mos të luajnë siç tha ai “Ping-pong qeveri opozitë , opozitë qeveri”, sepse kjo nuk do ti shërben askujt.

Ai në një intervistë për “IndekOnline”, ka treguar edhe për zbatimin e marrëveshjeve ekonomike -Shqipëri-Kosovë, që janë duke u zbatuar dhe se janë eliminuar procedurat burokratike. Po ashtu një lajmë i mirë sipas tij është edhe projekti hekurudhorë Prishtinë-Durrës këtë vit do të përfundoj dhe se do të ketë ndikim të madh ekonomik për të dyja vendet.

Intervista e plotë e Minxhozit: