10:46 / E Enjte, 09 Gusht 2018

Modele fantastike të të brendshmeve, të frymëzuara nga shekujt e më hershëm

Më parë këtë vit u njoftuar se marka e të brendshmeve V&A  lason një koleksion prej 32 modele të brendshme, i frymëzuar nga copa arkivi të muzeut të Londrës, duke përfshirë edhe William Morris Prind.

Disa imazhe të këtij koleksioni janë publikuar pak para nisjes së koleksionit që do ndodh në javët e ardhshme.

Koleksioni përmban modele të ndryshme duke përfshirë edhe Heronën e Artë, të frymëzuar nga shekulli  18-të dhe shisheve të aromave të dorës./Indeksonline/