08:34 / E Shtunë, 05 Maj 2018

Modelet e pantallonave farmerke të kapura, që do t’ju duhen gjithsesi këtë vere (Foto)

Herë pas herë, në kohë të ndryshme, paliçetat rikthehen në modë kështu që mbajeni në mend për mos t’i flakur ato që keni blerë. Ju të tjerat që i keni ruajtur, mund t’i nxirrni këtë verë dhe t’i përdorni sërish, ndoshta duke iu bërë disa modifikime si stampimet me fruta apo lule.

79febc6fb9d1c9e237cba19973ef7ef4
Në rast se nuk keni pasur asnjëherë një palë të tilla, ka ardhur koha për t’i blerë! Këtë verë paliçetat do të jenë tendendcë. Nuk ka rëndësi materiali apo ngjyra, mund të jenë xhins apo material tjetër, të bardha apo të kaltra…

salopette overhall 5 www.irenecloset.com

Mjafon të bëni kombinimin e duhur me bluzën dhe sandalet apo këpucët që do t’i vishni. Living po ju sjell disa propozime, në fund vendosni vetë!

salopette di jeans 1024x929