75 Mall Live Search
18:18 / E Mërkurë, 12 Qershor 2024 / AR

Molos Gashi nga Prishtina zë vendin e parë në garat e matematikës në nivel botërorë

Molos Gashi nga Prishtina, zuri vendin e parë në garat e matematikes në nivel botërorë në kategorinë e tij të klasës së 3-të.

Garat u mbajtën në Amerikë, e gjithashtu Molosi zuri edhe vendin e tretë (Medalje e artë) ne Shkencë.

Ndryshe, Molosi ka fituar edhe shumë medalje tjera në nivel vendi dhe shtete evropiane.