15:32 / E Mërkurë, 16 Maj 2018

Moment rrëqethës: Bebja duke u zvarritur në asfalt, në mes të dy kamionëve (Video)   

Ky është momenti i frikshëm kur një shofer shtyp frenat pasi para tij sheh një bebe duke u zvarritur në mes të rrugës.

Duke ngadalësuar me kujdes shoferi mbyll shiritin e rrugës dhe del që ta marr beben nga mesi i rrugës ku po qëndronte ajo.

Supozohet se bebja mund të ketë ardhur nga ndonjë shtëpi afër rrugës.

Një kamion i madh në korsinë e kundërt gjithashtu ndalet u më pas shoferët e tronditur e sigurojnë jetën e fëmijës së vogël. /Indeksonline/