11:16 / E Martë, 17 Prill 2018

Momenti kur Anton Quni kA�rkon llogari nga Xhavit Haliti tek ulA�sja e tij (Foto)

NjA� debat mes Xhavit Halitit dhe Anton Qunit tA�rhoqi vA�mendjen nA� fillim tA� seancA�s sA� sotme parlamente.

Pas disa replikave, kryesuesi i seancA�s, Xhavit Haliti vendosi tA� mos i jap replikA�n e radhA�s deputetit tA� LDK-sA�.

PA�r kA�tA�, ai iu ofrua fizikisht atij duke kA�rkuar sqarime shtesA�.

Pas tyre, u ofruan edhe deputetA�t tjerA� duke shmangur ndonjA� incident tA� mundshA�m./Indeksonline/