07:42 / E Enjte, 11 Nëntor 2021 / C E

Momenti kur përqafohen Arben Vitia dhe Përparim Rama

Kanditatët për kryetar të Prishtinës, Arben Vitia dhe Përparim Rama, janë përqafuar mes vete pas përballjes së mbrëmshme.

Përqafimi i tyre erdhi pas thirrjes së moderatorit të emisionit.

“Besoj që edhe për shikuesit mund të ngritemi në këmbë dhe t’ia japim dorën njëri-tjetrit”, tha Adriatik Kelmendi.

Kjo deklaratë e tij u përcjell me buzëqeshje nga dy kandidatët, të cilët më pas u përqafuan.