23:00 / E Martë, 18 Qershor 2019

Monumente ilire në Malin e Zi

Territori i Malit të Zi është i njohur për numrin e madh të monumenteve të kulturës ilire.

Për të dëshmuar këtë trashëgimi, këto ditë doli nga shtypi një libër, i cili përmbledh dëshmi dhe dokumentime arkeologjike dhe paraqet guidën e parë për monumentet e kulturës ilire.