16:45 / E Premte, 07 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Mos puno shumë, puno mençur! Kjo video vërteton këtë thënie

Një familje ka blerë një rrobalarëse të re, e si gjithmonë vendosja e saj në vendin e duhur është një problem.

Këtë mund ta shohim edhe përmes videos, ku nëna si gjithmonë gjen vendin dhe burrat e vendosin. Por këtë herë ngec prapa saj edhe nëna, e cila mezi arrin që të dal.

E gjithë kjo lidhet edhe me thënien, mos punoshumë, thjeshtë puno mençur! /Indeksonline/