15:23 / E Mërkurë, 22 Shtator 2021 / LB

Mosha e personave që humbën jetën nga Covid-19

Gjatë intervalit kohor të 24 orëve të fundit pesë persona kanë vdekur si pasojë e infektimit me virusin Covid-19.

Mosha e personave varion nga 50-59 vjeç dy persona, 60-69 vjeç dy persona, 70-79 vjeç dy persona dhe plus 80 një person.