11:14 / E Enjte, 12 Korrik 2018 / indeksADMonline

MSH bën të ditur se cilat Qendra të Mjekësisë Familjare u furnizuan me insulina

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare janë furnizuar me të gjitha llojet e insulinave.

Në bazë të këtyre informacioneve bëhet e ditur se disa prej qendrave janë furnizuar me datën 11 korrik ndërsa disa pritet të furnizohen gjatë ditës së sotme, transmeton Indeksonline.

Njëashtu është theksuar se institucionet të cilat nuk e bëjnë tërheqjen e insulinave gjatë ditës së sotme, do të furnizohen në ditët në vijim, përndryshe Depoja Qendrore e MSh-së i ka bërë të gjitha përgatitjet dhe daljet për furnizim me insulinë të qendrave në fjalë.

QKMF Podujevë

QKMF Kastriot

QKMF Prishtinë

QKMF Malishevë

QKMF Prizren

QKMF Gjakovë

QKMF Viti

QKMF Novobërdë

QKMF Gjilan

QKMF Therandë

QKMF Vushtrri

QKMF Mamushë

QKMF Kaçanik

QKMF Dardanë dhe

QKMF Drenas

Qendrat të cilat sot (12 korrik 2018) pritet të furnizohen me insulinë janë:

QKMF Rahovec

QKMF Ferizaj

QKMF Dragash

QKMF Fushë-Kosovë

QKMF Partesh

QKMF Hani i Elezit

QKMF Mitrovicë

QKMF Skenderaj

QKMF Deçan

QKMF Istog

QKMF Pejë

QKMF Junik

QMF  Brod

QKMF Klina

QKMF Graçanicë

 

 

Temat: