22:51 / E Shtunë, 15 Qershor 2019

Mungojë në ditën e diplomimit për shkak të Luftës së Dytë Botërore, 94 vjeçari pajiset me diplomë

William Wagner, një veteran 94-vjeçar i lindur në Çikago dhe veteran i Luftës së Dytë Botërore, u diplomua në klasë e vitit 2019 në Shkollën e Lartë Tilden të enjten.

Ai u bashkua me Marinën në qershor 1943, duke humbur ditën e diplomimit në vitin 1944.

Forrest Wagner, djali i veterinerit të Luftës së Dytë Botërore, rregulloi që shkolla t’i dërgonte atij diplomën, e cila erdhi një ditë përpara ditëlindjes së William Wagner, më 7 mars, njoftoi ABC7.

Diploma pastaj u bë dhuratë e ditëlindjes së tij, e plotësuar me balona dhe një kapele diplomimi./Indeksonline/