10:40 / E Mërkurë, 12 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Murati për padrejtësinë e Speciales: Zona e Llapit më e organizuara në Kosovë!

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati është deklaruar rreth ftesësqë Gjykata Speciale po ua bën ish-komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Murati, i cili ishte ushtar i UÇK-së, theksoi për “Urban FM” se këto listapo shihen si një luftë speciale.

Kryetari i LB-së foli edhe për ftesat e ish-bashkëluftëtarëve të tij nga zona e Llapit. Sipas tij, kjo zonë ishte më e organizuara në Republikën e Kosovës.

“Zona operativeve e Llapit mund ta them me siguri të plotë se ka qenë ndërzonat më të organizuara, të disiplinuar, dhe në këtë drejtim mendojë se ështëkogja padrejtësi që është duke u bërë”, ka deklaruar ai.