15:10 / E Mërkurë, 05 Tetor 2022 / B O

Musliu-Shoshi: Të ekzekutohen pagat krejt dhe drejt

Deputetja e PDK-së, Ariana Musliu-Shoshi ka kërkuar ekzekutimin sa më parë të pagave për mësimdhënësit. Sipas deputetes, në demokraci nuk është vlerë shtypja e shtresës që nuk mendojn njëjt si ti.

“Në demokraci nuk është vlerë shtypja e të gjithëve që nuk mendojnë njëjt si ti.
E në sistemet tjera edhe eleminohen ata që mendojnë ndryshe.
Ne jemi shtet demokratik andaj pagat për mësimdhënësit duhet të ekzekutohen krejt dhe drejt” shkruan Musliu-Shoshi në reagim./Indeksonline/