11:27 / E Shtunë, 25 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Natalie Portman: Kam 100 rrëfime rreth ngacmimeve seksuale

aAktorja Natalie Portman ka folur për përvojën e saj rreth ngacmimeve seksuale

Edhe pse nuk përmend ndonjë emër, ajo thotë se gjatë karrierës ka qenë e diskriminuar dhe e shqetësuar në të gjitha angazhimet, transmeton kp.

“Kur ndalova të mendoj se unë nuk kam situata të tilla, thashë kam 100 rrëfime. Mendoj se shumë e kanë këtë problem”, ka thënë ajo.

Aktorja thotë se, “nuk është sulmuar”, por incidentet janë një fakt se meshkujt e fuqishëm tentojnë të manipulojnë me të tjerët.

Natalie ka shprehur edhe shqetësimin e saj për qasjen ndaj femrave në Hollywood.

Related image

Portman punon në Hollywood që nga mosha 13-vjeçare. Kur ishte e re kishte deklaruar se ka refuzuar shumë role, pasi nuk donte që ta trajtonin si objekt seksual.

Image result for natalie portman