75 Mall Live Search
10:03 / E Enjte, 20 Qershor 2024 / LB

Ndërron jetë, Antonio Belushi, lider shpirtëror i arbreshëve

Ka ndërruar jetë, Antonio Belushi, i cili vlerësohet si lider shpirtëror i arbreshëvve.

Vepra e tij është vlerësuar nga veprimtarë të ndryshëm të çështjes kombëtare. Madje është propozuar që të shpallet ditë zije për Antonio Bellusci!

“Në shenjë nderimi për këtë atdhetar dhe humanist të madh, Kuvendi i Kosovës duhet të mbajë një senacë të jashtëzakonshme dhe të shpallë ditë zije”, ka shkruar ndër të tjera Bardhyl Mahmuti.