12:30 / E Martë, 04 Maj 2021 / FG

Në Deçan banorët hasin një ndër gjarprit më rrezikshëm në Evropë

Në fshatin Lëbushe të Komunës së Deçanit, banorët kanë hasur një ndër gjarprit më të rrezikshëm në Evropë.

Hundrrak është një ndër gjarprit më helmues në Evropë, shkruan Indeksonline.

Përveç që e ka helmin e rrezikshëm, ky gjarpër për nga sjellja dhe veprimi është më i ngathët se të tjerët.