23:30 / E Martë, 31 Janar 2023 / AR

Në këngën e re të Taylor Swift, vëmendje mori transgjinori seksi në klip

Klipi i fundit i Taylor Swift, “Lavender Haze”, ka ngjallur interes te publiku, përveç faktit se është Taylor, edhe prej personazhit “kryesor” në videoklip.

Në këngën e re të Taylor Swift, jo pak vëmendje mori

Fansat dhe aktivistët po admirojnë faktin se këngëtarja ka vendosur që një transgjinor të jetë pjesë e këngës.

Në këngën e re të Taylor Swift, jo pak vëmendje mori

“Fakti që në videoklipin e fundit të Taylor merr pjesë një aktor trans. Të dua Taylor Swift”, shkruan dikush në Twitter.

Në këngën e re të Taylor Swift, jo pak vëmendje mori

Të tjerë janë të lumtur që aktori dhe modeli Laith Ashley “pati këtë mundësi të mrekullueshme”.

Njerëzit, sigurisht, kanë komentuar edhe sesa seksi duket 33-vjeçari dhe kanë të drejtë:

Në këngën e re të Taylor Swift, jo pak vëmendje mori
Në këngën e re të Taylor Swift, jo pak vëmendje mori
Në këngën e re të Taylor Swift, jo pak vëmendje mori

Videoja vjen në një kohë kur politikanët amerikanë po sulmojnë të drejtat e transgjinorëve në SHBA, prandaj prania e Laith ngjan si një formë përfaqësimi dhe një tregues mbështetjeje për komunitetin.