07:14 / E Martë, 10 Prill 2018

Në Kuvend diskutohet rreth investimeve nga Diaspora

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, sot do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje Besian Mustafa, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) do të raportojë në lidhje me Sektorin e Investimeve Strategjike dhe për sfidat të cilat paraqiten gjatë zbatimit të Ligjit për Investime Strategjike. ​