14:21 / E Martë, 20 Shtator 2022 / B O

Në Spanjë po mbahet Kongresi Botëror i Farmacistëve, ja kush po e përfaqëson Kosoven

Në Sevilla të Spanjës po mbahet Kongresi Botëror i Farmacistëve.

Kosova po përfaqësohet nga Granita Selimaj, pjesë e Agjensisë së Produkteve dhe Pajisjeve Medicinale dhe Lindita Avdyli nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore.

Ky Kongres është një nga më të rëndësishmit e kësaj fushe dhe Kosova po përfaqësohet denjësisht në këtë ngjarje të madhe për shëndetësinë./Indeksonline/