08:56 / E Enjte, 11 Janar 2018 / indeksADMonline

Nënat që janë bërë hit në internet, duke treguar të vërtetat e pas lindjeve (Foto)

Lindja njihet si ndër proceset më të vështira në botë nëpër të cilat kalojnë femrat.

Një video e disa nënëave të cilat tregojnë rreth asaj që ndodhë pas lindjes është bërë hit në internet.

Miket më të mira, Catherine Belknap dhe Natalie Telfer, të njohura ndryshe si Cat&Nat, drejtojnë një platoformë digjitale të quajtur, ‘Social Common’.

Ato synojnë të ndihmojnë nënat me një kombinim të shëndoshë të humorit dhe ndershmërisë, transmeton Indeksonline.

Nënat nga Toronto së fundi kanë ndarë një video në faqen e tyre në Facebook të titulluar “Çfarë nuk u tregojnë për lindjen e fëmijës” ku zbulojnë shumë të vërteta në shtëpi për pasojat e lindjes.

Së pari, dhe më kryesorja ato paralajmërojnë çdo nënë të ardhshme që asgjë nuk mund t’i përgatisë për atë që do të vijë.

Sipas tyre kur dikush u propozon të brendshme të rehatshme s’është aspak e mirë sepse në fakt për to e rehatshme ishte një këmishë.

Në video ato vazhdojnë të flasin për ndryshimet e hormoneve, daljen e hermorrideve dhe përballjen e sythave pas lindjes.

Deri më tani video ka grumbulluar 114 mijë reagime në Facebook dhe është ndarë, 217 mijë herë dhe është parë 18 milionë herë.

Madje gratë janë shprehur se asgjë me çfarë ishin paralajmëruar nga librat e gjërat e ndryshme nuk u ka ngjarë./Indeksonline/

https://www.facebook.com/pg/catandnat/videos/

Temat: