20:49 / E Diele, 18 Gusht 2019

Nënkalimi në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, i pakalueshëm

Nënkalimet janë ndërtuar për t’u lehtësuar këmbësoreve qarkullimin në komunikacion.

Mirëpo një gjë e tillë nuk po ndodh të nënkalimi në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, ku siç duket pas shiut është stërmbushur me ujë dhe mbeturina, kështu duke e bërë të pamundur qarkullimin e qytetarëve në atë nënkalim.

Indeksonline ju sjell pamje ku mund ta shihni në çfarë gjendje është nënkalimi sot.

Mos i humb