14:00 / E Martë, 23 Maj 2023 / S Z

Nënshkruhet Lista e re e Barnave Esenciale, 70 produkte të reja pjesë e saj

Ministri i Shëndetësisë  Arben Vitia, ka nënshkruar Listën e re të Barnave Esenciale për të cilën për herë të parë janë ndarë 60 milionë euro nga buxheti i vitit 2023, në shërbim të lehtësimit të jetës së qytetarëve.

Në këtë dyfishim të buxhetit,  përfshihen edhe 70 produkte të reja për trajtimin e sëmundjeve.

Lista Esenciale e Barnave që është aprovuar nga Ministri i Shëndetësisë, është publike dhe mund ta gjeni në faqen zyrtare të MSh-së. /IndeksOnline/

https://msh.rks-gov.net/Documents/DownloadDocument?fileName=Lista53238214.0736.pdf&fbclid=IwAR0j1qeWNtNyptNPPZDegQU8lVtt8b9HO3iHtS_aXT0RJIY63VuHuBgi2hs