07:33 / E Mërkurë, 13 Dhjetor 2017

Nënshkruhet marrëveshja për promovimin e punësimit

Sot do të nënshkruhet marrëveshja për promovimin e punësimit në sektorin privat.

Kjo marrëveshje do të nënshkruhet ne mes të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë dhe PPSE-së.

Marrëveshja nënshkruhet në ndërtesën e MTI-së, në ora 13:00./Indeksonline/