08:21 / E Diele, 23 Shtator 2018

Nervozon elefantët duke ju hyrë në shtëpinë e tyre

Një vizitor i shokuar  në kopshtin zoologjik të Danimarkës ka incizuar momentin kur një njeri futet në pjesën e elefantëve dhe shkon hynë brenda në shtëpinë e tyre, transmeton Indeksonline.

Pasi hynë në shtëpinë e tyre, elefantët bëhen agresivë.  Personi I pa indetifikuar kishte arritur të largohej nga kopshti zoologjik duke I shpëtuar sigurimit. Kjo ngjarje ka ndodhur në Kopenhagë./Indeksonline/