20:27 / E Mërkurë, 11 Korrik 2018

Nëse keni migrenë, shmangni këto ushqime

Migrena është një problem që shkakton dhimbje të forta koke. Personat të cilët vuajnë nga një shqetësim i tillë, duhet të bëjnë kujdes që me ushqimet që konsumojnë.

Ushqimet që duhet të shmangin personat që vuajnë nga migrena janë, mishi i tymosur dhe produktet e mishit të thatë, djathi, salca e sojës, lakrat turshi, rrushin dhe verën e kuqe.

Young woman arms raised enjoying the fresh air in green forest