16:32 / E Mërkurë, 28 Shkurt 2024 / S Z

Nesër seancë e jashtëzakonshme, në rend dite rezoluta për gjendjen në shëndetësi dhe sigurimet shëndetësore

Kuvendi i Kosovës nesër do të mbajë një seancë të jashtëzakonshme.  

Seanca e jashtëzakonshme e cila pritet të fillojë nga ora 10:00, ka të vetmen pikë të rendit të ditës Shqyrtimin e Propozim-rezolutës për gjendjen në shëndetësi dhe sigurimet shëndetësore.