21:16 / E Hënë, 06 Korrik 2020

Nga ora 21:00 ndalohen shërbimet e gastronomisë në gjithë territorin e Republikës së Kosovës

Qeveria e Republikës së Kosovës mbrëmë ka miratuar vendimin e radhës për masat e luftimit të pandemisë COVID 19, me të cilin ka obliguar Ministrinë e Shëndetësisë dhe institucionet kompetente shëndetësore që të rrisin kapacitetet në gjithë vendin.

Një ndër masat e marra është edhe rikthimi i orës policore në 4 komuna, raporton IndeksOnline.

Sipas këtij vendimi, kërkohet nga të gjitha komunat të ri-aktivizojnë plotësisht shtabet e tyre lokale.

Nga sot, të gjitha subjektet që ofrojnë shërbime të gastronomisë, duke iu ndaluar funksionimi nga ora 21:00 deri në 05:00 në të gjithë territorin e Kosovës, transmeton Indeksonline.

Jashtë këtij orari mund të punojnë vetëm në hapësira të hapura duke respektuar distancën prej 1.5m hapësirë në mes tavolinave dhe shërbimit take – aëay.

Derisa transporti publik të përgjysmojnë numrin e udhëtarëve./Indeksonline

Mos i humb