23:34 / E Mërkurë, 26 Janar 2022 / indeksADMonline

Nis peticion kundër shtrenjtimit të rrymës

Tashmë ka nisur një peticion kundër shtrenjtimit të rrymës.

“Rritja e çmimit të energjisë elektrike do të ndikojë që shumë familje të mos arrijnë ta paguajnë atë dhe kështu të mbesin pa ngrohje në këto ditë të ftohta të dimrit. Një vendim i tillë është i padrejtë duke e pasur parasysh se rroga minimale në Kosovë është 170 euro dhe shumë familje shpenzojnë më shumë se 600 kWh”, thuhet në njoftim.

Peticionin mund ta nënshkruani këtu:

https://www.change.org/p/peticion-kund%C3%ABr-shtrenjtimit-t%C3%AB-rrym%C3%ABs