15:33 / E Hënë, 18 Shtator 2023 / LB

Nise javën mbarë me KASTRATI Group

Meqenëse 18 shtatori shënon ditën e respektit, atëherë KASTRATI Group ka vendosur që tu bëjë një dhuratë klientëve të vet duke ju ofruar -7 CENT ZBRITJE për çdo liter derivatesh duke përdorur Bonus Kartelën.

Nxitoni dhe përfitoni -7 cent zbritje në të gjitha pikat e Kastratit duke përdorur bonus kartelën tuaj sot deri në ora 00:00.


Mbusheni veturën dhe niseni javën mbarë duke ofruar respekt për të gjithë ata që keni përreth! KASTRATI, Lider në cilësi